Ajankohtaista

30.01.2020

Yhdistyksen jäsenvahvuuteen on liittynyt helsinkiläinen GlobalMusicDrama. Timo Luotosen omistamalla yhtiöllä on kustannusoikeudet 10 musikaaliin, jotka on säveltänyt Heikki Sarmanto. Suurteosten teksteistä neljä on tehnyt Kim Rich ja kuusi Robert Shure. 

GlobalMusicDraman toimiala on "musiikin kustantaminen ja musiikin kaupallistaminen ja niihin liittyvä konsultointi ja koulutustoiminta sekä musiikin kaupallistamiseen liittyvät muut palvelut." (Kaupparekisteriote 1/20)

http://www.globalmusicdrama.com/

17.12.2019

pieni-top-20-logo-2020.png#asset:231

Yli 200 nuorta musiikintekijää haki keväällä järjestettävälle TOP20 Future Hitmakers -intensiivikurssille. Kurssille valittiin 21 musiikintekijää, jotka pääsevät tunnettujen biisintekijöiden ja muiden alan ammattilaisten mentoroitavaksi.

Teosto, Music Finland, Suomen Musiikkikustantajat ja Suomen Musiikintekijät järjestävät nyt jo viidettä kertaa intensiivikurssin nuorille, lupaaville musiikintekijöille. Tammikuussa starttaavalla kurssilla menestyksekkäät biisintekijät ja tuottajat, kuten Jurek, Axel Ehnström ja Tiina Vainikainen sekä muut alan ammattilaiset sparraavat uransa alkutaipaleella olevia musiikintekijöitä.

"Musiikkiala on ollut viime vuodet murroksessa. Jatkuva uusiutuminen, uusien ideoiden ja virtausten seuraaminen sekä kansainvälistyminen on alan elinehto. Siksi haluamme tukea musiikillisesti lahjakkaita nuoria siinä, että myös biisien teko olisi heille varteenotettava ammatillinen vaihtoehto," kertoo Teoston asiakkuusjohtaja Jani Jalonen.

Kurssilaiset pääsevät myös itse tekemään musiikkia co-write-tiimeissä ja saavat biiseistään palautetta kurssin mentoreilta. Co-write eli musiikin kirjoittaminen yhdessä on tapa, jolla suuri osa popkappaleista syntyy tänä päivänä.

Koko ohjelma nähtävissä Teoston sivuilla 

14.10.2019

pieni-top-20-logo-2020.png#asset:231

Musiikkikustantajien, Teoston, Music Finlandin ja Suomen Musiikintekijöiden järjestämä kurssi käynnistyy jälleen ensi keväänä. Haku kurssille on nyt auki Teoston sivuilla

Nuorille biisintekijöille tarkoitettu intensiivikurssi käsittää kevään 2020 aikana neljä lähiopetuskertaa, kotitehtäviä mentoreiden liideistä sekä studiopäivän. Kurssi on kiinnostanut tulevia hittinikkareita jo viiden vuoden ajan. Haku kurssille on auki 17.11. asti.