Artikkelit

Koronatuen kolmas hakukierros avattu

Koronatuen kolmas hakukierros avattu

Teosto avaa kolmatta kertaa koronatuen haun asiakkailleen. Jaettava summa on tällä hakukierroksella hieman yli miljoona euroa. Teosto jakoi ensimmäisen kerran koronatukea loppuvuodesta 2020 ja toisen kerran keväällä 2021.

Koronatukea voivat hakea kaikki Teoston tekijä- ja kustantaja-asiakkaat – myös ne, jotka ovat hakeneet tai saaneet tukea aikaisemmin. Tuen kriteerit ovat samat kuin kevään 2021 tukikierroksella. Tukikriteerinä ovat vuosien 2018-2020 aikana tietyiltä tilitysalueilta hakijalle maksetut korvaukset.

Tukea haetaan Klaavi-hakupalvelun kautta. (Teoston koronatuki). Tuen hakemista varten tarvitset ainoastaan Teoston asiakasnumeron.

Myönnetyt tuet maksetaan joulukuun 2021 aikanaJokaiselle hakijalle ilmoitetaan päätöksistä henkilökohtaisesti sähköpostilla.