Tämän vuoden Musiikki&Media -tapahtuma järjestetään yhtenä seminaaripäivänä 8.10. Tampere-talolla.

Päivätapahtuma tukee musiikkialan nykyhetkeä, mutta ennen kaikkea visioi tulevaa! Kapasiteetti ja tilat on järjestetty niin, että pääsemme vihdoin tapaamaan ja keskustelemaan kasvotusten, turvallisesti.

Luvassa on inspiroivia seminaareja ja workshoppeja, joiden sisältöjä ovat mukana luomassa Teosto, LiveFIN, Tapahtumateollisuus, IFPI ja Music Finland. Mukaan keskusteluihin saamme myös alan johtavia tahoja ja päätöksentekijöitä. Tavoitteemme on pohtia ja suunnitella tulevaisuutta yhdessä, ja luoda vahvoja yhteyksiä musiikkialan, yhteiskunnan sekä poliitikkojen välille.

Musiikkikustantajien perinteinen Hittibiisi syntyy musiikkipäälliköiden tilauksesta -paneeli pitää välivuoden. Sen aikana voi vaikka fiilistellä viime vuonna syntynyttä hittiä Kesäkuun 4.!