Artikkelit

Fried Publishing Oy on nyt Nordic Music Partners

Fried Publishing Oy on nyt Nordic Music Partners

Fried Publishingin perustajat Teemu Brunila ja Jukka Immonen ovat yhdistäneet voimansa norjalaisen tuottajan Andreas ”Axident” Schulllerin kanssa muodostaen yhteisyritys Nordic Music Partnersin.

Uusi yhteispohjoismainen musiikkikustantamo tähtää kansainvälisille markkinoille tuoden pohjoismaisia tekijöitä paremmin esille maailmalla. Nordic Music Partners kokoaa pohjoismaista osaamista ensimmäistä kertaa yhteen katalogiin.

”Nordic Music Partnersin tarjoama muutos on alkaa järjestää Pohjoismaissa biisileirejä uudella tasolla, ja viedä pohjoismaisia tekijöitä leireille Los Angelesiin. Verkostojemme avulla Pohjolaan tuodaan maailmalta huipputekijöitä, jotka törmäytetään paikallisten lahjakkuuksien kanssa”, kertoo Teemu Brunila Kauppalehden haastattelussa.

https://www.nordicmusicpartners.com/