Artikkelit

ICMP sai uuden puheenjohtajan

ICMP sai uuden puheenjohtajan

Kattojärjestömme ICMP sai Midemin yhteydessä pidetyssä kokouksessa uuden puheenjohtajan. Chris Butler (kuvassa vasemmalla) on istunut ICMP:n hallituksessa vuodesta 2012 MPA UK:n edustajana ja on myös ICMP:n taidemusiikin kustantajien jaoston ja antipiratismikomitean puheenjohtaja.

Chris Butler toimii kansainvälisen Music Sales -ryhmän Head of Publishingina. Merkittävään yhtiöiden ryhmään kuuluu oman yhdistyksemme jäsenistä Edition Wilhelm Hansen Helsinki. Butler on toiminut brittiläisen sisarjärjestömme puheenjohtajana, on maan mekanisointijärjestön MCPS:n tämänhetkinen puheenjohtaja ja istuu myös Teoston sisarjärjestön PRS for Musicin hallituksessa.

Kuvassa oikealla ICMP:n puheenjohtajana edelliset kuusi vuotta toiminut Andrew Jenkins ja keskellä järjestön Director General Coco Carmona.