Suomen Musiikkikustantajat ry

on 1976 perustettu suomalaisten musiikinkustantajien etujärjestö. Yhdistykseen kuuluu 37 jäsenyritystä. Yhdistys on aatteellinen ja toimii voittoa tavoittelematta. Yhdistys on sekä Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teosto ry:n että Kopiosto ry:n jäsenjärjestö.

Toimistossamme Urho Kekkosen katu 2 C työskentelevät toiminnanjohtajana Pekka Sipilä ja tiedottajana Minna Auvinen.

Yhdistyksen hallitukseen kuuluvat

Email: info@musiikkikustantajat.fi

Twitter: @Musakustantajat

Tehtävät

1. parantaa musiikinkustannusalan toimintaedellytyksiä ja kulttuuripoliittista asemaa
  2. seurata alaan liittyvän lainsäädännön kehitystä Suomessa ja ulkomailla
  3. hoitaa yhteyksiä viranomaisiin ja alan järjestöihin tekemällä aloitteita ja antamalla lausuntoja
  4. valvoa suojattujen sävelteosten luvatonta käyttöä
  5. kerätä ja tilastoida jäsenyhteisöjen liikevaihtotiedot sekä liikevaihdon jakaantuminen tulolähteittäin
  6. tiedottaa sävelteosten käyttöluvista ja -oikeuksista
  7. järjestää jäsenille koulutusta, antaa oikeudellista neuvontaa ja tiedottaa musiikkialan tapahtumista

Jäseneksi yhdistykseen?

Lähetä vapaamuotoinen hallitukselle osoitettu hakemus osoitteeseen info@musiikkikustantajat.fi
Liitä mukaan kaupparekisteriote, josta käy, että musiikinkustantaminen kuuluu toimialaan. Tarvitsemme myös tiedon yrityksen omistajista sekä kuvauksen katalogista ja sen koosta.

Jäsenet