Ajankohtaista

22.11.2018

pieniRyhmäkuva-ja-kolmannet-mentorit.jp

Haku Suomen Musiikkikustantajien, Teoston, Music Finlandin ja Suomen Musiikintekijöiden järjestämälle TOP20 Future Hitmakers kurssille on päättynyt. Hakuaikaan mennessä tuli 153 hakemusta 

Nuorille biisintekijöille suunnattu kurssi starttaa tammikuussa ja jatkuu koko kevään 2019 ajan.

Kuvassa viime vuoden kurssilaiset mentoreiden Axel Ehnström ja Michelle Leonard kanssa (kuva: Lauri Laavakari).

16.10.2018

PIENI_TOP20-logo_transp_1200px_2018_260p

Suosittu TOP20 Future Hitmakers - kurssi saa jatkoa ensi keväänä. Musiikkikustantajien, Teoston, Music Finlandin ja Musiikintekijöiden järjestämä kurssi nuorille biisintekijöille starttaa tammikuussa 2019. 

Intensiivikurssi on tarkoitettu nuorille, lupaaville musiikintekijöille. Kurssin tavoitteena on auttaa tekijöitä etenemään urallaan ja verkostoitumaan muiden biisintekijöiden ja musiikkialan ammattilaisten kanssa, sekä inspiroida luomaan uutta musiikkia.

Vuoden 2019 kurssin hakuaika on 15.10.-18.11.2018. Hakulomakkeen pääsee täyttämään tästä

Lisätietoja kurssista löydät Teoston sivuilta https://www.teosto.fi/top20


09.10.2018

Pienihalaus.jpg#asset:186

Tämän vuoden Musiikki&Median yhteydessä järjestetyssä Industry Awards -gaalassa palkittiin elämäntyöpalkinnolla yhdistyksen pitkäaikainen toiminnanjohtaja Pekka Sipilä sekä yhdistyksen hallituksen jäsenet Epe Helenius ja Tapio Korjus. Epe ja Tapio ovat myös Musiikki&Median perustajajäseniä.

Kaikki palkitut löydät oheisen linkin alta: Industry Awards 2018 -voittajat

Kuvassa Pekka Sipilä vastaanottaa palkinnon hallituksen puheenjohtaja Tommi Tuomaiselta. (Kuva: Miika Varila)

06.09.2018

pieniporukka.jpg#asset:181

Jenni Vartiaisen ja Jurek Reunamäen säveltämä ja sanoittama Turvasana on palkittu Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden biisinä. Valinnan esiraadin asettamista 19 finaaliehdokkaasta teki kansanedustaja Silvia Modig. Vuoden biisin ovat kustantaneet Kaiku Songs ja Jenique Oy.

 Vuoden vientitekona palkittiin Axel Ehnström hänen pitkäjänteisestä työstään Saksan markkinalla. Music Finlandin tekemien ehdotusten perusteella vientiteon valitsi Musiikkikustantajat ry:n hallitus.

 Jurek Reunamäki palkittiin myös Vuoden kevyen musiikin tekijänä. Vuoden taidemusiikin säveltäjä -palkinto meni tänä vuonna Kimmo Hakolalle.

 Kevyen musiikin ja taidemusiikin palkinnot valittiin yhdistyksen jäsenkustantajien tekemien ehdotusten joukosta, ja valinnan suorittivat ulkopuolisista musiikin asiantuntijoista kootut raadit.

 Genrevapaan kategorian palkinto sai nimekseen tänä vuonna Vuoden etnotekijät voittajiensa, Solju-yhtyeen Ulla Pirttijärven ja Hildá Länsmanin mukaisesti. Valinnan suoritti toimittaja ja Radio Helsingin sisältöjohtaja Maria Veitola.

 Tilaisuuden yhteydessä luovutettiin myös tekijä- ja kustantajajärjestöjen yhteinen Vuoden raportoija –palkinto. Sen sai tänä vuonna Sinitaivas-orkesteri.

Kuvassa Jurekin kustantaja Tom Frisk, Soljun Ulla Pirttijärvi ja Hildá Länsman ja Axel Ehnström (kuva: Mikko Kauppinen).